vrijdag 7 mei 2010

Leven in Overvloed


Lieve mensen,
Als jij ook meer overvloed in je leven wilt, dan is dit je kans, want volgende maand vindt het event 'Leven in overvloed' weer plaats in Amsterdam.

Deze twee dagen staan in het teken van jouw dromen en hoe je deze waar kunt maken. Leven in Overvloed is een geweldig seminar voor iedereen die verlangt naar meer overvloed in zijn/ haar leven.

Overvloed in liefde, relaties, gezondheid, contacten, werk en geld, het is allemaal mogelijk, voor iedereen. Tijdens dit seminar ga je dat ervaren en leer je hoe je jouw leven kunt leven op de manier die past bij jouw potentie en talenten.

Tijdens het seminar leer je:

- Hoe je jouw leven kunt leven en jouw keuzes kunt maken waardoor je niet langer een speelbal bent van de omstandigheden.
- Hoe je deuren kunt openen waarvan je dacht dat ze gesloten waren.
- Waar je jezelf nog hebt belemmerd in het ervaren van overvloed en hoe je deze blokkades kunt transformeren zodat je zwakte je kracht wordt.
- Dat te manifesteren waar je naar verlangt door de juiste mensen en kansen aan te trekken.
- Contact te maken met jouw innerlijke bron van overvloed zodat je voor jouw geluk niet meer afhankelijk bent van externe omstandigheden .
- Contact te maken met jouw waarheid, oneindige potentie en innerlijke vrijheid waardoor je ook daadwerkelijk datgene wat naar je toekomt kunt ontvangen.

Iedereen heeft recht op een leven in overvloed!
Omdat we iedereen een leven in overvloed gunnen, heeft dit event een speciale instap van € 97,- én geldt de volgende aanbieding: -MELD JE NU AAN EN NEEM IEMAND GRATIS MEE!!

Om een introducé aan te melden, mail je naar info@spirit-coaching.nl de volgende gegevens van je introducé: naam, adres, postcode/plaats, telefoonnummer(s), email adres.

Geen opmerkingen: